Skip to content

Klantervaring

Intuïtieve healingsessie

‘Ineke verstaat de kunst om zó oordeelloos bij jou te zijn, dat je meteen de verbinding met jeZelf ervaart en wat daar nog tussen staat. In haar zijnsveld tap je in op je eigen wijsheid en waarheid en vind je jeZelf’.

Kundalini activaties

Mijn kundalini-activaties  bij Ineke waren alle drie opnieuw weer bijzondere ervaringen,  waarin ik me veilig en gedragen voelde: vanuit deze bedding kon ik in donker stukken zakken en daarna potentieel openen: magisch was het.

Ik ben elke keer weer verrast hoe anders elke keer is en wat er veel getransformeerd wordt! Dank je wel lieve Ineke voor dit wondermooie Kundaliniveld.

Willemijn Bos

Kundalini activaties

Ik heb 2 Kundalini flow activatie sessies gehad bij Ineke. Van te voren had ik nog wel wat vraagtekens, maar na een gesprek met Ineke ben ik er helemaal voor gegaan. 

En wat een bijzonder mooie ervaringen! Ik heb al zoveel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan, maar dit wat zo fijn, zacht en liefdevol. Beide keren voelde ik dat er nieuwe lagen in mij aangeboord werden. 

De eerste keer voelde ik dat ik nog meer rust in mijn lijf mocht toelaten. De tweede keer voelde ik alsof ik de bodem aanraakte waarop ik stevig kon staan. Ook voelde ik hoe ik na de sessie letterlijk anders op de bank zat. 

Echt heel fijn.

Joyce

kinacoaching_visual_13
kinacoaching_visual_06

EmotieCoaching

Ineke heeft een warme nuchterheid en voelt heel puur waardoor je al snel op je gemak bent. Ze is professioneel en blijft zich tijdens het gesprek volledig en vol aandacht met je verbinden. Heel belangrijk heb ik ervaren dat de inzichten en antwoorden volledig uit mijzelf kwamen. Doordat zij de juiste vragen stelt. Dat maakt dat ik het innerlijk ‘begreep’. Waardoor ik het gewoon in m’n dagelijks leven kan toepassen.

Marjo

Intuïtieve healingsessie

De sessie met Ineke was een diepgaande en magische reis. Met haar krachtig veldhouderschap en heldere intuïtie voelde ik me veilig en geborgen en kon ik me volledig overgeven aan het proces. De energie die tijdens de sessie door me heen werkte was ongelooflijk intens en diepgaand, zo had ik het nog niet eerder ervaren. Ineke heeft mij fantastisch begeleid: zacht, krachtig en doortastend. Ik ben Ineke heel dankbaar voor deze bijzondere ervaring en de waardevolle inzichten die onze sessie mij heeft gegeven. 

Marieke

Emotie & transformatiecoach ineke@kina-coaching.nl 06 - 16 99 30 50

Ineke Hoogland

Emotie & transformatiecoach
ineke@kina-coaching.nl
06 – 16 99 30 50

Intuïtieve healingsessie

Ineke was direct spot on! Feilloos stelde ze de juiste vragen om bij de kern van mijn vraagstuk te komen. Daar zit echt haar kracht, no nonsens en doelgericht. En toch heel liefdevol en zacht. Haar sessies hebben mij mijn blinde vlekken getoond en ze heeft me inzichten gegeven om hier verder mee te gaan. Voor mij ben je een top coach!!

Mireilla

Intuïtieve healingsessie

Ik heb Ineke ervaren als een zeer prettige coach. Ik kwam bij haar met iets waar ik al jaren mee liep en waar ik me behoorlijk voor schaamde. Ze gaf me direct een gevoel van veiligheid en vertrouwen waardoor ik helemaal mezelf durfde te zijn. Dat was heel fijn. De sessie was heel intensief, maar ik voelde me continu veilig en zeer professioneel begeleid. Ik kan Ineke dan ook aan iedereen aanraden als coach en healer. Een zeer kundige professional met een hart van goud. Dat is hoe ik haar ervaren heb. Dank!

Sylvia de Vries | trainer en coach

Ze creëert beweging in de afgesproken richting

“Ik heb Ineke leren kennen als een hardwerkende, doelgerichte, betrokken manager met oog voor de menselijke maat. Ze deinst niet terug voor de moeite die veranderen kost en weet anderen hierin mee te nemen. Een leidende persoon die het wij-gevoel (her)vindt. Ineke houdt verbinding met de mensen om haar heen, betrekt nieuwe mensen en vindt nieuwe bronnen. Naast haar aanstekelijke enthousiasme en doorzettingsvermogen is ze open, zorgvuldig en wars van onnodige conventies. Ze is leuk om mee te werken en zorgt voor beweging in de afgesproken richting.”

Will de Zwart | Psycholoog | Pameijer

Schat aan ervaring met complexe situaties

“Ineke is een inspirator en brengt verbindingen tot stand, daar waar ze verstoord of verbroken zijn. Ze heeft een schat aan ervaring in de zorg. Een gedegen vakvrouw die praktisch aan de slag gaat in complexe situaties. Haar werkwijze helpt.”

Moniek Hamer | Projectmanager Buurtcirkels | Pameijer

Emotie & transformatiecoach ineke@kina-coaching.nl 06 - 16 99 30 51

Ineke Hoogland

Emotie & transformatiecoach
ineke@kina-coaching.nl
06 – 16 99 30 51

Contact opnemen met Kina Coaching