Skip to content

Kundalini flow activatie

In een Kundalini flow activatie begeleid ik je in een proces van bewustwording, overgave en zelfrealisatie. Kundalini energie verbindt jou met je ware Zelf, met de Bron van het bestaan. Het kan zijn dat er nog trauma en blokkades in je systeem zitten. Met het op gang komen van je Kundalini flow, kun je je stapje voor stapje weer vrij, in verbinding en levenslustig gaan voelen.

Door alles wat we meemaken in het aardse leven is onze Kundalini energie vaak vast komen te zitten en/of geblokkeerd. Deze blokkades zorgen onder andere voor vermoeidheid, lichamelijke klachten, stress en kan er zelfs toe leiden dat we moeilijker kunnen verbinden met onszelf, de ander en de bron.

@pmpoetry
_MG_9267 copy

Als je Kundalini energie weer gaat stromen, kun je onder andere het volgende ervaren:

Fitter en energieker voelen
Meer verbinding met de bron, je zelf en de ander
Meer uit het hoofd en meer in je hart/lijf
Mogelijk meer sexuele energie
Versterkte intuïtie en bewustzijn
Blokkades en lichamelijke klachten kunnen afnemen/verdwijnen
Lichaam heelt ook op celniveau
Meer zelfliefde ervaren

Tijdens een Kundalini Activatie lig je met gesloten ogen (eventueel dmv oogkussentje) op een matje op de grond/op een bank en ontvang je de activatie van mij. Ik begeleid jou in het activeren van jouw Kundalini energie.

Wat kan het effect zijn van een activatie?

Het kan zijn dat je gaat bewegen of trillen, dansen, beelden krijgt, gaat ‘reizen’ of dat er emoties loskomen. Ook kan het zijn dat je tijdens de sessie alleen een zekere rust ervaart. Vertrouw er maar op dat je lichaam precies weet wat het nodig heeft en dat er dus niets gebeurt wat jij niet aan kan! En de energie kan nog dagen tot enkele weken doorwerken. Soms ongemerkt, soms doordat je ontdekt dat dingen ineens makkelijker gaan.

Tarief en locatie

De sessies vinden bij mij thuis, of in Schiedam of een andere af te spreken locatie plaats en duren 2 uur. In voorkomende gevallen is het mogelijk sessies online te doen. Van tevoren ontvang je een intake formulier en wat informatie ter voorbereiding op de sessie.

Het tarief voor een Kundalini Flow Activatie is € 123,-

EmotieCoach Transformatiecoach Kundalini Flow Facilitator Energetisch Facilitator ineke@kina-coaching.nl 06 - 16 99 30 50

Ineke Hoogland

EmotieCoach
Transformatiecoach
Kundalini Flow Facilitator
Energetisch Facilitator
ineke@kina-coaching.nl
06 – 16 99 30 50

Heb je vragen over Kundalini Activatie? 

Bel 06 – 16 99 30 50 of stuur een mail naar ineke@kina-coaching.nl. Je ontvangt binnen een werkdag een reactie.