Skip to content

Emotiecoaching

Ik word blij als mensen gaan zien en ervaren wat zij zelf kunnen doen om een gelukkiger leven te leiden. Graag laat ik jou kennismaken met de EmotieCoach methode. Ik help je aan de hand van de issues die bij jou spelen de methode toe te passen in je dagelijks leven. Zodat jij een leven kan leiden wat in essentie bij jou past!

Door jou middels emotiecoaching inzicht te geven in hoe jouw emoties voor jou werken en ze voor jou te vertalen, leer jij steeds sneller te luisteren naar wat je emoties jou te vertellen hebben. Zij wijzen jou de weg naar wie je in essentie bent! Hierdoor krijg jij weer plezier in de dingen die je doet. En ga je ook weer met plezier (samen) werken.

pexels-felix-mittermeier-957024
_MG_8631 copy

Tarieven en locatie

De EmotieCoach methode is een methode die heel effectief en efficiënt naar de kern toegaat. Een EmotieCoach sessie kost € 80,- en varieert in duur van een kwartier tot anderhalf uur.

De sessies vinden bij mij thuis plaats, maar kunnen ook online of op een andere locatie geboekt worden. Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden.

Emotie & transformatiecoach ineke@kina-coaching.nl 06 - 16 99 30 50

Ineke Hoogland

Emotie & transformatiecoach
ineke@kina-coaching.nl
06 – 16 99 30 50

Heb je vragen over emotiecoaching?

Bel 06 – 16 99 30 50 of stuur een mail naar ineke@kina-coaching.nl. Je ontvangt binnen een werkdag een reactie.