Over Kina Coaching

Wie ben ik

Ik word blij als mensen gaan zien en ervaren wat zij zelf kunnen doen om een gelukkiger leven te leiden. Graag laat ik jou kennismaken met de EmotieCoach methode. Ik help je aan de hand van de issues die bij jou spelen de methode toe te passen in je dagelijks leven.  Zodat jij een leven kan leiden wat in essentie bij jou past!

Ik heb een achtergrond waarin ik de GGZ zowel van binnen als van buiten heb leren kennen. Door de EmotieCoach Methode zie ik nu nog beter hoezeer er in de GGZ vanuit mentale concepten gewerkt wordt. En behalve dat dit veel meer tijd kost, is het ook niet afdoende. De emotiecoach methode laat zien hoe het anders en veel efficiënter kan.

 

- zorgzaam, duidelijk, direct - liefdevol, betrokken - positief, zet aan tot actie - gestructureerde aanpak >20 jaar ervaring

De Kracht van Kina

– zorgzaam, duidelijk, direct
– liefdevol, betrokken
– positief, zet aan tot actie
– gestructureerde aanpak
>20 jaar ervaring
forest-g4d7619799_1920

Waar kom ik vandaan

Mijn leven kenmerkt zich door een voortdurend bezig zijn met groei en ontwikkeling en anderen in hun groei en ontwikkeling begeleiden. Nadat ik een aantal jaar geleden kennis maakte met zowel Vera’s boek als haar online cursus ‘Moeiteloos jezelf zijn’, was het net of ik dit allemaal al wist… een bijzondere ervaring, die in mij de fundering legde voor de opleiding tot EmotieCoach (2018-2019). Deze opleiding heeft mijn leven enorm veranderd.

Daar waar ik voorheen het leven vooral heel serieus nam, ben ik gaan zien dat het leven één grote speeltuin is waarin ik zelf keuzes kan maken waar ik in stap en waar niet. Dat dit niet door anderen bepaald wordt maar door mijn eigen intenties en gedrag. En Emoties zijn hiervoor een perfect werkend navigatiesysteem. Het navigatiesysteem van de ziel, van jouw essentie. Zij wijzen je telkens weer terug naar wie jij in essentie bent. Graag help ik je hiernaar te luisteren.

Waar komt de naam Kina vandaan

Mijn vijf jaar jongere en dierbare zus kon toen ze twee jaar was nog geen Ineke zeggen en noemde me daarom Kina. Ik herinner me dat ik me toen sterk en het middelpunt van de wereld  voelde. Onderzoek naar de naam Kina bracht me bij een Zuid-Amerikaanse boom met een geneeskrachtige schors: de kinaboom. De schors wordt verwerkt in medicijnen tegen malaria. Daarom heb ik ervoor gekozen mijn bedrijf Kina te noemen en een abstracte vorm van de kinaboom als basis voor mijn logo te gebruiken.

Emotie & transformatiecoach ineke@kina-coaching.nl 06 - 16 99 30 50

Ineke Hoogland

Emotie & transformatiecoach
ineke@kina-coaching.nl
06 – 16 99 30 50
Schaatsen

Nog meer inkijk in mijn persoonlijke leven

In de winter ben ik tenminste eens in de week op een ijsbaan te vinden en probeer ik meestal in januari een week op natuurijs in Oostenrijk (Weissensee) te schaatsen.