Plezier is de essentie van succes!

Heb jij plezier in wat je doet?

Heb jij al lang niet meer nagedacht waar je blij van wordt en wat je moeiteloos doet? Vind jij het überhaupt niet meer belangrijk dat je plezier hebt in de dingen die je doet? Ben jij één van die velen die werkt om zijn/haar hypotheek te betalen? Die het plezier in het werk niet (meer) centraal heeft staan, maar het salaris wat maandelijks op de rekening wordt gestort?

Minder plezier betekent vaker ziek

Je merkt dat je snel geïrriteerd raakt; dat je snel boos bent; dat je ontevreden en niet blij bent. Je merkt dat je minder gemotiveerd bent, het plezier (in je werk) bent verloren en sneller uitvalt. Helaas merken de mensen in jouw omgeving en/of jouw klanten/cliënten dat ook.

Kracht en zelfvertrouwen

Door jou middels middels coaching inzicht te geven in hoe jij meer bewustzijn kunt ontwikkelen en vanuit dat bewustzijn andere keuzes kunt maken, ontwikkel jij je eigen kracht en krijg je (weer) zelfvertrouwen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Kijk even rond op mijn site wat ik zoal te bieden heb!

Of bel 06 – 16 99 30 50 of mail ineke@kina-coaching.nl voor informatie of een afspraak.

Contactgegevens

Kina Coaching
Zuiddijk 33
3255 LV Oude Tonge

ineke@kina-coaching.nl
06 – 16 99 30 50

KvK 65176952
BTW NL132738557B01
- zorgzaam, duidelijk, direct - liefdevol, betrokken - positief, zet aan tot actie - gestructureerde aanpak >20 jaar ervaring

De Kracht van Kina

– zorgzaam, duidelijk, direct
– liefdevol, betrokken
– positief, zet aan tot actie
– gestructureerde aanpak
>20 jaar ervaring
Homepage

Maak kennis met Ineke

Door mijn jarenlange ervaring in de zorg heb ik zowel vanuit het perspectief van de cliënt, de medewerker en de manager naar (verander)vraagstukken leren kijken. In combinatie met mijn creativiteit en gestructureerde aanpak, ben ik goed in staat om teams en managers te verbinden, ze tot frisse ideeën en vernieuwende oplossingen te prikkelen en deze vervolgens op geordende wijze in de praktijk te implementeren.

Lees meer over Kina »